برگزاری جلسه سوم اقتصاد دیجیتال در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات

جلسه ششم فروم اقتصاد دیجیتال توسط پژوهشکده سیاست پژوهی و مطالعات راهبردی فاوا  در تاریخ ۲۷/۰۸/۹۷ با حضور ریاست محترم پژوهشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات و معاونین محترم پژوهشگاه و حضور جمعی از اساتید دانشگاهی آقایان دکتر جهانگرد، دکتر قلی نیا،دکتر مدیریان، مهندس پورخصالیان و مدیران و پژوهشگران در سالن آموزش پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با ارائه آقای دکتر  جهانگرد محقق و دانشیار دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی  با موضوع تاثیر دیجیتالی شدن  بر متغیرهای کلان اقتصادی ایران  برگزار گردید.

هدف از ارائه این سمینار بررسی فناوری‌های دیجیتالی و نقش روزافزونی  این فناوری‌ها در اقتصاد کلان کشور  بویژه در مواردی مانند رشد اقتصادی، سرمایه‌گذاری، و جنبه‌های دیگر اقتصاد کشور و گستره و اهمیت این تحولات بود.

سرفصل‌های این سخنرانی عبارت بود از:

• اهمیت داده و دیجیتالی شدن اقتصاد
  • ارائه ای از تصویری اقتصاد ایران